PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Cezary Kowalczuk

Cezary Kowalczuk
URODZONY: 27 kwiecień 1960, Łódź
Filmografia
 MONTAŻ (45)
2014
Sąsiady
Montaż
2012
Gabriel
Montaż
2012
Mój rower
Montaż
2010
Pod światło
Montaż
2010
Nie ten człowiek
Montaż
2009
Kern
Montaż
2008
Rodziców się nie wybiera
Montaż
2008
"Nie wyobrażam sobie życia bez tańczącego świata"
On-line
2007
Wszystko
Montaż
2006
Chłopiec na galopującym koniu
Montaż
2006
Hi Way
Montaż
2005
Mistrz
Montaż
2005
Solidarność, solidarność...
Montaż
2003
Stacja Radegast
On-line
2003
Jedna lekcja muzyki
On-line
2002
Edi
Montaż
2002
Oczywiście, że miłość
Montaż
2000
Jan Paweł II w Ziemi Świętej
Montaż
1998
Ze snu sen
Montaż
1997
Skradziona nadzieja
Montaż
1997
Szkoła polska
Montaż
1997
Szkoła Polska
Montaż
1996
Gra z win-em
Montaż
1996
Tratwa kultury
Montaż
1996
Pamięć i pojednanie
Montaż
1995
Po kolcach
Montaż
1994
Pochowajcie mnie razem z nimi
Montaż
1993
Kocia kołyska
Montaż
1992
Róża
Montaż
1992
W oka mgnieniu
Montaż
1992
Od potopu do potopu
Montaż
1992
Namiętności
Montaż
1991
Eksperyment
Montaż
1990
Opowiadanie o Zoo
Montaż
1989
Łódź, lipiec 1989
Montaż
1989
Pokój
Montaż
1989
Tedant
Montaż
1989
Wyrok
Montaż
1988
Ene due like fake
Montaż
1988
Pomoc zimowa
Montaż
1988
Playback czyli pamiętnik znaleziony w wannie
Montaż
1988
Wzgórza jak białe słonie
Montaż
1988
Playback czyli pamiętnik znaleizony w wannie
Montaż
1986
Yossarian
Montaż
King Hugo and His Damsel
Montaż
 PION REŻYSERSKI (1)
1996
Tratwa kultury
Współpraca
Opis
Członek Polskiej Akademii Filmowej.
Cezary Kowalczuk został nominowany w 2013 roku do Polskiej Nagrody Filmowej za najlepszy montaż za film "Mój rower".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll