PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tomasz Dobrowolski

Tomasz Dobrowolski
URODZONY: 15 listopad 1960, Dąbrowa Górnicza
Filmografia
 ZDJĘCIA (28)
2016
Historia Roja
Zdjęcia
2014
Dzień dobry, kocham Cię
Zdjęcia
2011
Los numeros
Zdjęcia
2011
Och, Karol 2
Zdjęcia
2008
Mała Moskwa
Zdjęcia
2007
Cień pod kamieniem
Zdjęcia
2007
Dlaczego nie!
Zdjęcia
2006
Tylko mnie kochaj
Zdjęcia
2005
RH +
Zdjęcia
2004
Nigdy w życiu!
Zdjęcia
2000
6 dni Strusia
Zdjęcia
1999
Na koniec świata
Zdjęcia
1999
Na koniec świata
Operator kamery
1997
Miasteczko
Zdjęcia
1997
Śląsk Kazimierza Kutza
Zdjęcia
1995
De Aegypto
Zdjęcia
1995
De Aegypto
Operator kamery
1994
Dama Kameliowa
Zdjęcia
1992
Owoce ziemi czarnej
Zdjęcia
1989
Piekło i niebo
Zdjęcia
1989
Wnuk
Zdjęcia
1987
Parawan
Zdjęcia
1987
Ellen
Zdjęcia
1987
Karuzela, karuzela...
Zdjęcia
1987
Ellen
Operator oświetlenia
1986
Velorio
Zdjęcia
1984
Życie uczuciowe
Zdjęcia
1984
Dziura w głowie
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (5)
2007
Cień pod kamieniem
Reżyser
1989
Piekło i niebo
Reżyser
1987
Wrota
Reżyser
1986
Opowiadanie fantastyczne
Reżyser
1986
Hipnoteza
Współpraca
 SCENARIUSZ (1)
2007
Cień pod kamieniem
Scenariusz
 MUZYKA (1)
1992
Farbą
Oprawa muzyczna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll