PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krystyna Żurek

Krystyna Żurek
ZMARŁA: 20 luty 2002 w wieku 2002 lat, (Polska)
Filmografia
 CHARAKTERYZACJA (15)
1991
Halo, jestem tutaj!
Charakteryzacja
1989
Chwila
Charakteryzacja
1989
Słodkiego, miłego życia
Charakteryzacja
1989
Sceny nocne
Charakteryzacja
1989
Yacht
Charakteryzacja
1989
Babisia
Charakteryzacja
1989
Rififi po sześćdziesiątce
Charakteryzacja
1989
Coś fantastycznego
Charakteryzacja
1988
Pożegnanie Cesarzy
Charakteryzacja
1988
Król Komputerów
Charakteryzacja
1987
Zad wielkiego wieloryba
Charakteryzacja
1985
Na wolność
Charakteryzacja
1985
Starzy znajomi
Charakteryzacja
1983
Fachowiec
Charakteryzacja
1983
Szczęśliwy brzeg
Charakteryzacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll