PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Witold Marcin Popkiewicz

Witold Marcin Popkiewicz
URODZONY: 13 sierpień 1940, Warszawa
ZMARŁ: 29 styczeń 2015 w wieku 74 lat, Warszawa (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (84)
2008
Czternaście dni. Prowokacja bydgoska
Dźwięk
1996
Pierwszy kosmonauta
Dźwięk
1995
Zobaczyć Kilimandżaro
Dźwięk
1995
Patrzyłem na Zachód w stronę Polski
Dźwięk
1992
Księga Tatr najnowsza
Dźwięk
1991
Ikar
Dźwięk
1990
Dziennikarz
Dźwięk
1990
Dlaczego
Dźwięk
1988
Tońko, czyli legenda o ostatnim baciarze
Dźwięk
1988
Bez krat
Dźwięk
1987
Znaki historii
Dźwięk
1987
Na ojczystej ziemi
Dźwięk
1987
Los gazety
Dźwięk
1987
Otwarty - zamknięty
Dźwięk
1987
Droga mogiłami znaczona
Dźwięk
1986
Opowiadamy się po stronie życia
Dźwięk
1985
Nasza wojna czterdziestoletnia
Dźwięk
1985
Elementarz i komputer
Dźwięk
1985
Borkowie z Solca
Dźwięk
1984
Człowiek, którego nie ma
Dźwięk
1983
Kaleki las
Dźwięk
1983
Mój dom
Dźwięk
1983
Nostalgia
Dźwięk
1982
Stawiam na Bronxa
Dźwięk
1982
I wyrosło zboże
Dźwięk
1982
Miodowa dekada
Dźwięk
1982
Roman Polański - podróż sentymentalna
Dźwięk
1980
Pyszne ciacha
Dźwięk
1980
Wielogłos
Dźwięk
1980
Szczecinianin numer pierwszy
Dźwięk
1980
Robotnicy '80
Dźwięk
1980
Robotnicy '80
Dźwięk
1980
Chorąży
Dźwięk
1980
Trzy olimpiady
Dźwięk
1980
Pierwszy medal
Dźwięk
1979
Czas entuzjastów
Dźwięk
1979
Budowy wpisane w życiorys...
Dźwięk
1979
Jak wiele dróg
Dźwięk
1978
City
Dźwięk
1978
Poland at the United Nations
Opracowanie dźwięku
1978
Osmańczyk
Operator dźwięku
1977
Rzecz o Stilonie
Dźwięk
1977
Współpraca
Dźwięk
1977
Wilcza dolina
Dźwięk
1977
Piątek warszawski
Dźwięk
1977
Ziemia serdecznie bliska
Dźwięk
1977
Cyklopol
Dźwięk
1976
Albo ja albo ona
Dźwięk
1976
Miliarderzy
Dźwięk
1976
Życie codzienne
Dźwięk
1976
Kto chce mówić towarzysze?
Dźwięk
1976
Troska i nadzieja. Raport w sprawie ochrony środowiska
Dźwięk
1976
Ten pierwszy
Dźwięk
1976
Lekcja dla Doktora Fausta
Dźwięk
1976
Powiązania
Dźwięk
1976
Fama!
Dźwięk
1976
Pisane na wodzie
Opracowanie dźwięku
1975
Pan polny
Dźwięk
1975
Tylko Beatrycze
Dźwięk
1975
Obrazki na żywej skórze
Dźwięk
1975
Narodziny
Dźwięk
1975
Nasz Wrocław
Operator dźwięku
1974
Chwila wspomnień - rok 1971
Dźwięk
1974
Satysfakcja
Dźwięk
1974
Północny
Dźwięk
1974
Od pierwszych dni
Dźwięk
1973
Sopot 73
Dźwięk
1973
Oto Polska
Dźwięk
1973
Wejść między ludzi
Dźwięk
1973
Iluminacja
Dźwięk
1973
Wyjść między ludzi
Dźwięk
1972
Homo ludens
Dźwięk
1972
Fundamenty
Dźwięk
1971
Sam wśród ptaków
Dźwięk
1971
...Bo ryba sama nie przyjdzie
Dźwięk
1971
Głosy
Dźwięk
1971
Na torach
Dźwięk
1971
Pieniny, Pieniny
Dźwięk
1970
Przybysze
Dźwięk
1970
Choroba 422
Dźwięk
1970
Opowieści z pól kamienistych
Dźwięk
1970
Próba
Dźwięk
1967
Maestro
Dźwięk
1965
Stocznia Gdynia
Dźwięk
 PION REŻYSERSKI (6)
1982
Koleś się bawi
Współpraca
1979
Rozkład pożycia
Reżyser
1979
Oferta CBKO
Współpraca
1979
Lotem bliżej
Współpraca
1978
Morski inżynier
Współpraca
1977
Droga na Mundial'78
Współpraca
 MUZYKA (1)
1976
Troska i nadzieja. Raport w sprawie ochrony środowiska
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll