PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wacław Kisielewski

Wacław Kisielewski
URODZONY: 12 luty 1943, Warszawa
ZMARŁ: 12 lipiec 1986 w wieku 43 lat, Warszawa
Filmografia
 MUZYKA (4)
2006
Tygodnik Solidarność
Muzyka
2005
Świat i Solidarność
Muzyka
1968
Nadzieje i uczucia
Muzyka
1967
Trzy żywioły
Muzyka
 AKTOR (1)
1997
Artysta variete. Wacek Kisielewski
(bohater filmu)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll