PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Katarzyna Szczerba
URODZONA: 20 listopad 1989, Zakopane
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (18)
2020
Monika W.
Dźwięk
2016
Deer Boy
Dźwięk
2015
Obiekt
Dźwięk
2015
Figura
Dźwięk
2014
Trashhh!
Dźwięk
2013
Arena
Dźwięk
2013
Edward
Dźwięk
2013
Kochani recydywiści
Dźwięk
2013
Morze
Dźwięk
2013
Konstelacje
Dźwięk
2013
Hosanna
Dźwięk
2013
Arena
Dźwięk
2012
Mit o "Szarym"
Dźwięk
2012
Mit o "Szarym"
Dźwięk
2012
Mit o "Szarym"
Dźwięk
2011
Aposiopesis
Dźwięk
2010
Exe
Dźwięk
2005
Głuchy las
Dźwięk
 PRODUKCJA (4)
2020
Monika W.
Producent wykonawczy
2015
Obiekt
Producent
2015
Obiekt
Kierownik produkcji
2013
Najwyższy
Producent
 PION REŻYSERSKI (1)
2013
Hosanna
I Asystent reżysera, II Reżyser
 AKTORKA (1)
2012
Leon i Barbara
 SCENARIUSZ (1)
2020
Monika W.
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll