PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tadeusz Sosnowski

Tadeusz Sosnowski
Filmografia
 MONTAŻ (16)
2015
Zawód fotograf
Montaż
2013
Granatowy zeszyt
Montaż
2012
Komeda, Komeda...
Montaż
2010
Chodzi nie o mnie, ile o lasy, góry, pola...
Montaż
2008
Jadwiga Samosarska
Montaż
2007
Ośrodek Praktyk Teatralnych Gardzienice. Zapiski reżysera
Montaż
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
Montaż
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
Montaż
2006
Hel - kapitulacji nie będzie?
Montaż
2006
Koneser piękna
Montaż
2005
Byłyśmy "pestkami". Opowieść dźiewcząt - żołnierzy
Montaż
2005
Numer
Montaż
2004
Wszystko co nasze...
Montaż
2004
Malarz kresów
Montaż
2003
Grottger na zamojszczyźnie
Montaż
2003
Z orłem w koronie
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll