PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Robert Jarociński

Robert Jarociński
URODZONY: 08 maj 1976, Toruń
Filmografia
 AKTOR (13)
2018
Okno, okno
Henio
2016
BFG: Bardzo Fajny Gigant
Mięchospust (polski dubbing)
2013
AmbaSSada
Julek
2013
Tajemnica Zielonego Królestwa
Ronin (polski dubbing)
2013
Bobry
Kosiarz
2012
Piraci!
Czarnobrody (polski dubbing) (głos)
2011
Kopciuszek Inna Historia 3D
Barbazul (polski dubbing)
2011
Odwyk
Minister Barański
2011
Big Love
przystojniak
2008
Tajemnica Alberta
Albert
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
generał Władysław Anders
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
generał Władysław Anders
2002
Superprodukcja
Staszek Gipson
 SCENOGRAFIA (1)
2008
Tajemnica Alberta
Scenografia
 PION REŻYSERSKI (1)
2010
Kawa w Gdańsku
Asystent reżysera
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll