PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stanisław Jaskułka

Stanisław Jaskułka
URODZONY: 16 październik 1948, Nowy Targ
Filmografia
 AKTOR (19)
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
Władysław Sikorski
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
Władysław Sikorski
2004
Głód
2001
Requiem
Henryk, syn Bartłomieja, ojciec Bartka
2000
Wyrok na Franciszka Kłosa (TV)
Fanfara
1993
Tu stoję...
prokurator w Gdańsku
1991
Podróż z zaczarowanym ołówkiem
(głos)
1991
Filemon i przyjaciele
(głos)
1990
Zabić generała
1990
Ucieczka z kina "Wolność"
członek grupy oficjeli na sali kina "Wolność"
1989
300 mil do nieba
lekarz
1987
Kingsajz
dłużnik
1986
Ostatni dzwonek
dyrektor urzędu skarbowego, szef Czesławy
1986
Prywatne śledztwo
1985
Tumor Witkacego
znajomy Witkacego rozmawiający z nim o scenografii
1984
Wszystko powiem Lilce!
Milicjant
1983
Wielki statysta
Linowski
1982
Milczenie
1981
Hamadria
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll