PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Golejewski

Andrzej Golejewski
URODZONY: 11 listopad 1952, Żołędnica
Filmografia
 AKTOR (11)
2008
Stary człowiek i pies
alkoholik Edward w ośrodku w Stanominie
2007
Braciszek
proboszcz
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
kapitan NKWD Tadeusz Kondratik
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
kapitan NKWD Tadeusz Kondratik
2007
Sztuczki
bezdomny z wózkiem
2004
Wszystko co nasze...
łagiernik
2003
Zmruż oczy
Stolarz
1989
Qui vivra verra... kto przeżyje zobaczy
1987
Sami dla siebie
milicjant
1983
Na straży swej stać będę
wikary Wyglenda
1982
Wyjście awaryjne
"Szklarz"
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll