PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Dariusz Biskupski

Dariusz Biskupski
URODZONY: 29 czerwiec 1964, Warszaa
Filmografia
 AKTOR (13)
2011
1920. Bitwa Warszawska
Ratajczak
2010
Skrzydlate świnie
Ochroniarz
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
generał Kazimierz Sosnkowski
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
generał Kazimierz Sosnkowski
2003
Symetria
Adolf
2002
Bez litości
Piotr T. "Tomahawk", człowiek Starewicza
2001
Poranek kojota
"Łysy", człowiek "Dzikiego", szef bramkarzy w klubie "Vanessa"
2000
6 dni Strusia
Dewilski
2000
Avalon
Bishop
1999
Krugerandy
chirurg, specjalista od zmiany płci
1995
Za co?
Rosołowski
1990
Rozmowy o miłości
aktor występujący w teledysku Ewy
1989
Lawa
Justyn Pol w scenie "Balu u Senatora"
Opis
Polski aktor teatralny i filmowy. Absolwent PWST w Warszawie. Zadebiutował w 1987 roku. Od ponad 20. lat jest aktorem Teatru Polskiego w Warszawie.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll