PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tadeusz Kondracki

Tadeusz Kondracki
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (8)
2015
Warszawa 1920. Portret zagrożonego miasta
Reżyser
2004
Powstanie Warszawskie
Reżyser
2004
Bitwa o Monte Cassino
Reżyser
2003
Ostatni Bój Warszawskiego Getta
Reżyser
2003
Generał Sikorski-Mąż Stanu i Dowódca
Reżyser
2000
3 Maja
Reżyser
2000
Kardynał Stefan Wyszyński
Reżyser
1995
Bitwa Warszawska 1920
Reżyser
 SCENARIUSZ (8)
2015
Warszawa 1920. Portret zagrożonego miasta
Scenariusz
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
Scenariusz
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
Scenariusz
2004
Bitwa o Monte Cassino
Scenariusz
2004
Powstanie Warszawskie
Scenariusz
2003
Generał Sikorski-Mąż Stanu i Dowódca
Scenariusz
2000
Kardynał Stefan Wyszyński
Scenariusz
1995
Bitwa Warszawska 1920
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll