PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Maria Mazurek
Filmografia
 PRODUKCJA (16)
2012
Komeda, Komeda...
Producent
2008
Jadwiga Samosarska
Producent
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
Kierownik produkcji
2007
Ośrodek Praktyk Teatralnych Gardzienice. Zapiski reżysera
Kierownik produkcji
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
Kierownik produkcji
2006
Fotografowie prowincjonalni
Kierownik produkcji
2006
Hel - kapitulacji nie będzie?
Kierownik produkcji
2005
Byłyśmy "pestkami". Opowieść dźiewcząt - żołnierzy
Kierownik produkcji
2004
Malarz kresów
Kierownik produkcji
2004
Bastiony Rzeczpospolitej
Kierownik produkcji
2004
Wszystko co nasze...
Producent wykonawczy
2003
Z orłem w koronie
Producent
2003
Grottger na zamojszczyźnie
Kierownik produkcji
2002
Poza cieniem
Kierownik produkcji
1998
Śladami bohaterów "Ogniem i mieczem"
Kierownik produkcji
1995
Maria
Kierownik produkcji
 CHARAKTERYZACJA (1)
2013
Dwanaście potraw
Charakteryzacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll