PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wojciech Ostapowicz

Wojciech Ostapowicz
URODZONY: 01 styczeń 1949, Mińsk Mazowiecki
Filmografia
 ZDJĘCIA (30)
2008
Pojednanie doktora Bekkera
Zdjęcia
2006
Degrengolada w teatrze domowym
Zdjęcia
2005
Park Narodowy Gór Stołowych
Zdjęcia
2000
W cieniu starych drzew
Zdjęcia
1998
In articulo mortis. Alina Szapocznikow 1926-1973
Zdjęcia
1996
Krzyżacy C.D.
Zdjęcia
1996
My, ogniowe dzieci
Zdjęcia
1993
Wyborcy'93 czyli siedem prostych uwag o reklamie
Zdjęcia
1993
Granice prawdy. Rzecz o mniejszości Niemieckiej
Zdjęcia
1990
Jestem biednym wyrzutkiem. Jan Stanisław Kubary
Zdjęcia
1990
Księżna partyzant
Zdjęcia
1990
Mądrala
Zdjęcia
1990
Lekkie epizody
Zdjęcia
1988
Andrzej i Maria
Zdjęcia
1988
Gniazdo rodzinne
Zdjęcia
1988
Jan Baczewski
Zdjęcia
1988
Mojżesz chłopski
Zdjęcia
1988
Najstarszy testament
Zdjęcia
1988
Ostatni kantor
Zdjęcia
1988
Król Komputerów
Zdjęcia
1987
Aniela z Bośni
Zdjęcia
1987
Arka Noego
Zdjęcia
1987
Królewna Śnieżka m telefon i krowa
Zdjęcia
1987
Siedem pór roku
Zdjęcia
1987
Twarze
Zdjęcia
1987
Mistrz życia
Zdjęcia
1987
Mr Tański
Zdjęcia
1986
W obiektywach przyjaciół
Zdjęcia
1986
Kurs na lewo
Operator kamery
1983
Fachowiec
Operator kamery
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll