PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Elżbieta Kulpik-Skrzydło

Elżbieta Kulpik-Skrzydło
Filmografia
 MONTAŻ (30)
1991
Wieluń - miasto na Królewskim Szlaku
Montaż
1988
Polska niepodległa 1918
Montaż
1988
Skamieniały czas
Montaż
1987
Polska Nike
Montaż
1987
Fan
Montaż
1987
Świat w podczerwieni
Montaż
1987
Była łąka...
Montaż
1985
Niesiemy wam wianek ze samego złota
Montaż
1984
Dębno Lubuskie w czterdziestoleciu PRL
Montaż
1984
Kino-Fotogramy
Montaż
1983
Chełmno
Montaż
1983
Rzecz o Kanale Augustowskim
Montaż
1983
Ate - apocalipsis
Montaż
1983
Ate - apocalipsis
Montaż
1982
…Dymny…Dymny…
Montaż
1982
Życie na dializie
Montaż
1982
Dymny... Dymny
Montaż
1980
Choroby zakaźne układu pokarmowego
Montaż
1979
Pejzaż z kuźnią
Montaż
1979
W imieniu człowieka
Montaż
1979
...lecie
Montaż
1978
Korczak
Montaż
1978
Wiatr przedwiośnia
Montaż
1977
Być wygranym
Montaż
1977
Feliks Dzierżyński
Montaż
1977
Sumerowie
Montaż
1976
Aby wielki piec mógł zapłonąć
Montaż
1976
Zginął pies
Montaż
1975
Jaka jesteś...
Montaż
1972
Dzidka
Asystent Montażysty
 PION REŻYSERSKI (3)
1991
Lepsze miasto
Współpraca
1984
Kino-Fotogramy
Współpraca
1982
Georgi Dymitrow – polski szkic do portretu
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll