PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Julian Pakuła

Julian Pakuła
URODZONY: 16 wrzesień 1939, Warszawa
ZMARŁ: 19 listopad 1998 w wieku 59 lat, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (6)
1979
Na własną prośbę
Współpraca
1979
Młodzi naukowcy
Reżyser
1977
Wilcza dolina
I Asystent reżysera, II Reżyser
1975
Obrazki na żywej skórze
Reżyser
1974
Spadkobierca
Reżyser
1973
Widok z wieży
Reżyser
 SCENARIUSZ (1)
1977
Wilcza dolina
Scenariusz
 ZDJĘCIA (1)
1964
Sala nr 1
Współpraca operatorska
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll