PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jacek Siwecki
URODZONY: 16 sierpień 1952, Kraków
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (76)
2012
Radio wolności. Tu rozgłośnia polska radia Wolna Europa
Zdjęcia
2010
Park Narodowy "Ujście Warty"
Zdjęcia
2009
Gdziekolwiek będę...
Zdjęcia
2009
Nekropolis. Łódzkie trójprzymierze cieni
Zdjęcia
2008
Bajki z krainy pieców...
Zdjęcia
2008
Uśmiech na ustach a w oczach łzy
Zdjęcia
2008
Bajki z krainy pieców...
Zdjęcia
2008
Rycerz maltański XXI wieku
Zdjęcia
2006
Profesor Stefan Swieżawski
Zdjęcia
2005
Wigierski Park Narodowy
Zdjęcia
2003
Biebrzański Park Narodowy
Zdjęcia
2001
Klątwa skarbu Inków
Zdjęcia
2001
Datowanie XX wieku
Zdjęcia
2001
Datowane XX wiek
Zdjęcia
2001
Ormo czuwa!
Zdjęcia
2000
Krakowskie oblicza kultury. Złota jesień krakowskiego średniowiecza
Zdjęcia
2000
Złota jesień krakowskiego średniowiecza
Zdjęcia
2000
Bułeczkarz z Przemyśla
Zdjęcia
2000
Krakowskie oblicza kultury. Krakowskie oblicza renesansu i manieryzmu
Zdjęcia
2000
Krakowskie oblicza renesansu i manieryzmu
Zdjęcia
1999
Tak mi się snuje...Kraków
Zdjęcia
1999
Imię moje Kinga
Zdjęcia
1999
Wycieczka
Zdjęcia
1998
Kronikarz. Rzecz o Bolesławie Prusie
Zdjęcia
1998
Inni to także my
Zdjęcia
1998
Marcowa prasa. Łódź 68
Zdjęcia
1998
Marcowa praca. Łódź 68
Zdjęcia
1997
Artysta variete. Wacek Kisielewski
Zdjęcia
1997
Wizy życia
Zdjęcia
1997
Piękno ocalone
Zdjęcia
1997
Wiza życia
Zdjęcia
1997
Monumenta- partita
Zdjęcia
1995
Życiorys z celi śmierci
Zdjęcia
1995
Prałat z Mejszagoły
Zdjęcia
1994
Tautologie polskie
Zdjęcia
1994
Teatr jest w nas
Zdjęcia
1994
Krakowskie oblicza kultury. Barok krakowski
Zdjęcia
1993
W filmie nikt nie umiera
Zdjęcia
1993
Testamenty chłopskie z Podlasia
Zdjęcia
1993
Nauka na całe życie
Zdjęcia
1993
Miron
Zdjęcia
1993
Sto lat i co dalej
Zdjęcia
1993
Żnin - Paryż - Wenecja, czyli sceny z życia prowincji
Zdjęcia
1991
Polacy nie gęsi...
Zdjęcia
1990
Droga
Zdjęcia
1990
Droga
Zdjęcia
1988
Sygnowane Andrzej Wajda
Zdjęcia
1988
Dwa pawie na złotych sznurkach
Zdjęcia
1987
Otwarcie sezonu
Zdjęcia
1987
Więzień nr 94287
Zdjęcia
1987
Budowa
Zdjęcia
1987
Amfilada
Zdjęcia
1987
Ja - Żyd
Zdjęcia
1987
Poza muzyką
Zdjęcia
1987
NR 181970
Zdjęcia
1986
Katastrofa
Zdjęcia
1985
Tam, gdzie powstają pomniki
Zdjęcia
1985
Kantor
Współpraca operatorska
1984
U podnóża gór Opawskich
Zdjęcia
1984
Niepokonani
Zdjęcia
1984
Poznać świat
Zdjęcia
1984
Przewodnik
Operator kamery
1983
Z pamięci
Zdjęcia
1983
Zrozumieć strukturę
Zdjęcia
1983
Credo...
Zdjęcia
1983
Manekiny Tadeusza Kantora
Operator kamery
1982
Ciekłe kryształy
Zdjęcia
1982
Jeszcze czekam...
Zdjęcia
1980
Warszawo Warszawo
Zdjęcia
1979
Deklinacja
Zdjęcia
1979
Zabawa
Zdjęcia
1979
Dwa listy
Zdjęcia
1979
Stara cegielnia
Zdjęcia
1978
Piekarz
Zdjęcia
1977
Być wygranym
Zdjęcia
1977
Wół
Asystent operatora
 PION REŻYSERSKI (3)
1991
Aby przypodobać się cieniowi
Reżyser
1987
Dwie, trzy sekundy...
Współpraca
1984
Jest
Reżyser
 SCENARIUSZ (2)
1982
Jeszcze czekam...
Scenariusz
1982
Pielgrzymów
Konsultant
Opis
Absolwent Wydziału Operatorskiego Szkoły Filmowej w Łodzi (dyplom w 1980 r.). Autor zdjęć do wielu filmów dokumentalnych.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll