PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Romualda Baszkiewicz

Romualda Baszkiewicz
URODZONY: 19 lipiec 1924, Nowogródek
ZMARŁ: 20 luty 1984 w wieku 59 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 CHARAKTERYZACJA (14)
1983
Kamienne tablice
Charakteryzacja
1980
Urodziny młodego Warszawiaka
Charakteryzacja
1979
Deklinacja
Charakteryzacja
1978
Wśród nocnej ciszy
Charakteryzacja
1977
Serce serc
Charakteryzacja
1976
Ostatnie takie trio
Charakteryzacja
1976
Motylem jestem, czyli romans czterdziestolatka
Charakteryzacja
1975
Oczekiwanie
Charakteryzacja
1974
Janosik
Charakteryzacja
1974
Łukasz
Charakteryzacja
1973
Przejście podziemne
Charakteryzacja
1972
Kwiat paproci
Charakteryzacja
1971
Dzięcioł
Charakteryzacja
1967
Ślepy tor (TV)
Charakteryzacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll