PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Antoni Bogusławski

Antoni Bogusławski
URODZONY: 24 maj 1945, Bojanów
ZMARŁ: 13 czerwiec 1988 w wieku 43 lat, Łódź
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (11)
1987
Pron
Reżyser
1987
Komitety dobrej woli
Reżyser
1986
Lider
Reżyser
1977
Jedna z wielu
Reżyser
1976
Potwierdzić własnoręcznym podpisem
Reżyser
1976
Protokół
Reżyser
1976
Drewniane mosty
Reżyser
1976
Koźlaki, Paltraki
Reżyser
1972
Werbuzy
Reżyser
1971
Kamienie
Reżyser
1971
Stary
Reżyser
 SCENARIUSZ (7)
1987
Komitety dobrej woli
Scenariusz
1986
Lider
Scenariusz
1977
Jedna z wielu
Scenariusz
1976
Potwierdzić własnoręcznym podpisem
Scenariusz
1976
Protokół
Scenariusz
1976
Drewniane mosty
Scenariusz
1976
Koźlaki, Paltraki
Scenariusz
 AKTOR (1)
1971
Dalej i dalej
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll