PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Rebzda

Zbigniew Rebzda
URODZONY: 25 październik 1942, Wilkucie
ZMARŁ: 13 wrzesień 1989 w wieku 46 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (14)
1989
Powrót Wabiszczura
Reżyser
1987
Polska historia kina
Reżyser
1984
Przyspieszenie
Reżyser
1984
Przyśpieszenie
Reżyser
1981
Tatrzański świat Tadeusza Kulisiewicza
Reżyser
1980
Przerwanie abstynencji
Reżyser
1980
Za koniem
Reżyser
1980
Pierwsze spotkanie
Reżyser
1980
W rodzinie
Reżyser
1979
Wisienka-kat.III
Reżyser
1978
Klub AA
Reżyser
1978
Zimno, ciepło, gorąco
Reżyser
1975
Dostojeństwo rodzinnego domu
Reżyser
1972
Bandera
Reżyser
 SCENARIUSZ (9)
1989
Powrót Wabiszczura
Scenariusz
1984
Przyśpieszenie
Scenariusz
1984
Przyspieszenie
Scenariusz
1981
Tatrzański świat Tadeusza Kulisiewicza
Scenariusz
1979
Wisienka-kat.III
Scenariusz
1978
Zimno, ciepło, gorąco
Scenariusz
1978
Klub AA
Scenariusz
1975
Dostojeństwo rodzinnego domu
Scenariusz
1972
Bandera
Scenariusz
 ZDJĘCIA (2)
1967
Pracowite leniuchowanie
Zdjęcia
1967
Ucieczka na Mazury
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll