PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Łukasz Karwowski
URODZONY: 30 grudzień 1965, Toruń
Filmografia
 SCENARIUSZ (6)
2008
Mała wielka miłość
Scenariusz
2006
Południe-Północ
Scenariusz
1992
Listopad
Scenariusz
1992
Listopad
Autor dialogów
1988
Wstęga Möbiusa
Scenariusz
1987
Karuzela, karuzela...
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (6)
2011
Kac Wawa
Reżyser
2008
Mała wielka miłość
Reżyser
2006
Południe-Północ
Reżyser
1992
Listopad
Reżyser
1988
Wstęga Möbiusa
Reżyser
1987
Karuzela, karuzela...
Reżyser
 AKTOR (2)
1988
Stawka mniejsza niż życie
1986
Gra
 PRODUKCJA (2)
2006
Południe-Północ
Producent
1995
Grający z talerza
Producent
 ZDJĘCIA (1)
2006
Południe-Północ
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll