PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Marek Knaga
Filmografia
 DŹWIĘK (115)
2014
Za Edgara
Dźwięk
2013
Fight for
Dźwięk
2013
Fighting
Dźwięk
2013
Przejście
Opracowanie dźwięku
2013
Ona
Operator nagrania efektów
2013
Mir
Operator nagrania efektów
2012
Historia o miłości
Dźwięk
2012
Koszmar
Dźwięk
2012
Ab ovo
Dźwięk
2011
Turuntaj, koniec i początek
Dźwięk
2011
Królestwo
Dźwięk
2011
Bałódzki Samson
Dźwięk
2011
Razem stąd odjedziemy
Dźwięk
2011
Przyjaźń z ciemnego lasu
Dźwięk
2010
Drżące trąby
Dźwięk
2009
Samotni
Dźwięk
2009
Lekcja demokracji
Dźwięk
2009
Modest
Opracowanie dźwięku
2008
Być kochaną
Dźwięk
2008
Znikam
Dźwięk
2008
Tyle dni
Dźwięk
2007
Dobrze, że jesteś
Dźwięk
2007
Trudny czas
Dźwięk
2007
Moje piekło
Dźwięk
2007
Krupka 0,5
Dźwięk
2007
Motor
Dźwięk
2007
Tylko nie mama
Dźwięk
2006
Luna
Dźwięk
2006
Della i Jim
Dźwięk
2006
Proszę cię
Dźwięk
2006
W złą pogodę
Dźwięk
2006
Kujon
Dźwięk
2006
Chleb powszedni
Dźwięk
2006
W cieniu
Dźwięk
2006
Terapia
Dźwięk
2005
Dotyk motyla
Dźwięk
2005
Mi mama nie przeszkadza
Dźwięk
2005
Moja wina
Dźwięk
2004
Bracia
Dźwięk
2004
Gry miłosne
Dźwięk
2004
Śpisz?
Dźwięk
2004
Lilith
Dźwięk
2004
After image
Dźwięk
2004
Koniec bajki
Dźwięk
2004
Lekcja historii najnowszej
Dźwięk
2004
Raz, dwa, trzy
Dźwięk
2004
Rozmijania
Dźwięk
2004
Droga do...
Dźwięk
2004
Fajnie, że jesteś
Dźwięk
2004
Dalej
Dźwięk
2004
Yla
Dźwięk
2004
Płać
Dźwięk
2003
Obserwacja
Dźwięk
2003
Samotna
Dźwięk
2003
Coma
Dźwięk
2003
Pozornie
Dźwięk
2003
Anabioza
Dźwięk
2003
Papakat
Dźwięk
2003
Pani Małgorzata
Dźwięk
2002
Yin i Yang
Dźwięk
2002
Król Olch
Dźwięk
2002
Hiber-nacja
Dźwięk
2002
Spać się chce
Dźwięk
2002
Dwie kawy
Dźwięk
2002
Niech się stanie
Dźwięk
2002
Mop
Dźwięk
2002
Drugi brzeg
Dźwięk
2002
W hotelu Syrena
Dźwięk
2001
Weak end
Dźwięk
2001
Los Racietos
Dźwięk
2001
Kroki
Dźwięk
2001
Sacrum
Dźwięk
2001
Pomiędzy
Dźwięk
2001
Spokój w głowie
Dźwięk
2001
Dharma
Dźwięk
2001
Bezsenność tej nocy
Dźwięk
2001
Metalizacja
Dźwięk
2000
Hieronim Jada
Dźwięk
1999
Obce ciało
Dźwięk
1999
Supeł
Dźwięk
1999
Ja jestem Jurek
Dźwięk
1999
Niebo
Dźwięk
1999
Ja jestem Jurek
Dźwięk
1998
Klatka
Dźwięk
1998
Nowofilm
Dźwięk
1998
Irytujące buczenie lodówki
Dźwięk
1997
Często się czuje człowiek
Dźwięk
1997
Via dom
Dźwięk
1997
Kilka chwil o Annie
Dźwięk
1997
4235476335
Dźwięk
1997
Badhead
Dźwięk
1997
Porażka
Dźwięk
1997
Trzy dni z życia małżeńskiego
Dźwięk
1997
Iguana
Dźwięk
1997
Der, die, das
Dźwięk
1997
Awaria
Dźwięk
1997
Złota nić
Dźwięk
1997
Po ciemku
Dźwięk
1997
Śmierć w labiryncie
Dźwięk
1997
Bliscy krewni nieczystości
Dźwięk
1997
Tam gdzie wypala się węgiel
Dźwięk
1996
Zanim zniknę
Dźwięk
1996
Vis a vis
Dźwięk
1996
Nic się nie stało
Dźwięk
1995
Złamana strzała
Dźwięk
1995
Złamana strzała
Dźwięk
1995
I kwiatki też
Dźwięk
1994
In vivo
Dźwięk
1994
Białe kruki
Dźwięk
1994
Pokój Anny
Dźwięk
1994
Tango, lux, kaszanka
Dźwięk
1993
Pierwszy krok w chmurach
Dźwięk
1993
O myśliwym i leśnym duchu
Dźwięk
1992
Studnia dusz
Dźwięk
1990
Wyjść z czerni
Dźwięk
 MONTAŻ (2)
2002
Lukrecja
Montaż
2000
Tam, tam
Montaż
 MUZYKA (1)
2012
Ab ovo
Oprawa muzyczna
 ZDJĘCIA (1)
2008
Kanał
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
1998
Sen o Jakubowej drabinie
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll