PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Mariusz Palej
URODZONY: 15 styczeń 1970, Kraków
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (13)
2009
Huśtawka
Zdjęcia
2009
Złoty środek
Zdjęcia
2008
Z uczty bogów
Zdjęcia
2006
Bezmiar sprawiedliwości
Zdjęcia
2006
Przedział
Zdjęcia
1999
50 lat Szkoły Filmowej w Łodzi
Zdjęcia
1999
Czesława Miłosza historia literatury polskiej XX wieku
Zdjęcia
1997
Nagroda
Zdjęcia
1997
Jan Krenz
Współpraca operatorska
1996
Listy
Zdjęcia
1995
Imperium
Zdjęcia
1994
Pamięć
Zdjęcia
1994
Głosy w ciemności
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (2)
2016
Za niebieskimi drzwiami
Reżyser
1994
Głosy w ciemności
Reżyser
 MONTAŻ (1)
1996
Listy
Montaż
 PRODUKCJA (1)
1994
Głosy w ciemności
Koproducent
Opis
Studiował na Wydziale Operatorskim Szkoły Filmowej w Łodzi (1995).
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll