PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Sławomir Grinka

Sławomir Grinka
Filmografia
 ZDJĘCIA (10)
2014
Ostatnia pieśń torreadora
Operator oświetlenia
2005
Fale. Wyjazd
Oświetlacz
2003
Pogoda na jutro
Operator kamery
2000
Pożegnanie
Mistrz oświetlenia
2000
Opowieści weekendowe-Skarby Ukryte
Oświetlacz
1998
Małżowina (TV)
Współpraca operatorska
1995
"Mapa pogody". Jarosław Iwaszkiewicz 1894-1980
Współpraca operatorska
1995
"Chmury nad nami rozpal w łunę". Julian Tuwim 1894-1953
Współpraca operatorska
1994
Lato miłości
Współpraca operatorska
1994
Młodość winna być nagła i ostra jak klinga!
Współpraca operatorska
 PRODUKCJA (1)
2011
Kop głębiej
Koproducent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll