PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Michał Bukowski

Michał Bukowski
URODZONY: 28 sierpień 1971, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (11)
2013
Chłopcy
piłkarz
2004
Smok wawelski
specjalista (głos)
2002
Bez litości
komisarz
1999
Patrzę na Ciebie, Marysiu (TV)
Michał
1997
Puste pokoje ... empty rooms
1997
Passiflora
1997
Taekwondo
Marek
1997
Taekwondo
Marek
1995
Old airplane
Michał
1994
Na oślep
1993
Noc poślubna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll