PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stefan Bartik

Stefan Bartik
URODZONY: 25 grudzień 1903, Tarnów
ZMARŁ: 03 grudzień 1964 w wieku 60 lat, Tarnów
Filmografia
 AKTOR (19)
1964
Rękopis znaleziony w Saragossie
właściciel gospody "Pod Krzyżem Maltańskim"
1964
Rachunek sumienia
Lesikiewicz
1963
Kryptonim "Nektar"
portier
1963
Kryptonim Nektar
portier w WFF we Wrocławiu
1960
Mąż swojej żony
Skrobiszewski
1960
Ostrożnie, Yeti!
złodziej
1960
Ostrożnie Yeti
złodziej Karol
1960
Walet pikowy, czyli kobieta zmienną jest
Grubas
1959
Sygnały
Kulawik, sanitariusz
1959
Pan Anatol szuka miliona
Gruby
1959
Gdy spadają anioły
Ojciec dziewczyny (nie występuje w napisach)
1958
Miasteczko
szynkarz Tuź
1958
Wolne miasto
Listonosz śmiejący się z Plichty
1958
Ostatni strzał
bufetowyy Dudziak
1957
Szkice węglem
Gomuła
1957
Kapelusz pana Anatola
członek bandy
1957
Pętla
Klient w barze "Pod Orłem
1957
Ewa chce spać
komisarz
1957
Zemsta
Śmigalski
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll