PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Józef Skrobiński

Józef Skrobiński
URODZONY: 26 styczeń 1910, Mława
ZMARŁ: 22 styczeń 1979 w wieku 68 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (28)
1976
Jeden, dwa, trzy
Reżyser
1974
Energia jądrowa
Reżyser
1974
W poszukiwaniu źródeł energii
Reżyser
1973
Śladami myśli Kopernika
Reżyser
1973
Zaczęło się od Iluzjonu
Reżyser
1970
Cztery warianty wyprawy na Księżyc
Reżyser
1970
Kwark. Budowa materii. Jedna z hipotez
Reżyser
1970
Materia i antymateria
Reżyser
1970
Rakieta - środek napędowy statków kosmicznych
Reżyser
1969
Droga na Wenus
Reżyser
1969
Rzut brył
Reżyser
1969
W kierunku Księżyca
Reżyser
1967
Rzuty figur płaskich
Reżyser
1967
Rzuty odcinka
Reżyser
1966
Jednokładność
Reżyser
1966
Przesunięcie równoległe
Reżyser
1965
Pojęcia przekształcenia geometrycznego
Reżyser
1965
Symetria osiowa
Reżyser
1965
Symetria środkowa i obrót
Reżyser
1964
Barwy w przyrodzie
Reżyser
1964
Półprzewodniki
Reżyser
1964
Spotkanie z kolorem
Reżyser
1962
O ruchach planet i księżyców
Reżyser
1962
Sztuczne planety i księżyce
Reżyser
1960
Funkcje trygonometryczne
Reżyser
1959
Polaryzacja światła
Reżyser
1959
Wędrówki atomów
Reżyser
1955
Życie gwiazd
Reżyser
 SCENARIUSZ (24)
1976
Jeden, dwa, trzy
Scenariusz
1974
Energia jądrowa
Scenariusz
1974
W poszukiwaniu źródeł energii
Scenariusz
1973
Śladami myśli Kopernika
Scenariusz
1970
Cztery warianty wyprawy na Księżyc
Scenariusz
1970
Kwark. Budowa materii. Jedna z hipotez
Scenariusz
1970
Materia i antymateria
Scenariusz
1970
Rakieta - środek napędowy statków kosmicznych
Scenariusz
1969
Droga na Wenus
Scenariusz
1969
Rzut brył
Scenariusz
1969
W kierunku Księżyca
Scenariusz
1967
Rzuty figur płaskich
Scenariusz
1967
Rzuty odcinka
Scenariusz
1966
Jednokładność
Scenariusz
1966
Przesunięcie równoległe
Scenariusz
1965
Pojęcia przekształcenia geometrycznego
Scenariusz
1965
Symetria osiowa
Scenariusz
1965
Symetria środkowa i obrót
Scenariusz
1964
Barwy w przyrodzie
Scenariusz
1964
Półprzewodniki
Scenariusz
1964
Spotkanie z kolorem
Scenariusz
1962
O ruchach planet i księżyców
Scenariusz
1960
Funkcje trygonometryczne
Scenariusz
1959
Polaryzacja światła
Scenariusz
 ZDJĘCIA (1)
1965
Symetria środkowa i obrót
Zdjęcia
 SCENOGRAFIA (1)
1968
Laser-światło XX wieku
Rysownik filmu
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll