PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

James Newton Howard

James Newton Howard
URODZONY: 09 czerwiec 1951
Filmografia
 MUZYKA (71)
2018
Fantastic Beasts and Where to Find Them 2
Muzyka
2018
Czerwona jaskółka
Muzyka
2018
Fantastyczne zwierzęta: Zbrodnie Grindelwalda
Muzyka
2018
Dziadek do orzechów i cztery królestwa
Muzyka
2017
Roman J. Israel, Esq.
Muzyka
2017
Jumanji: Przygoda w dżungli
Muzyka
2016
Łowca i Królowa Lodu
Muzyka
2016
Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć
Muzyka
2015
Wstrząs
Muzyka
2015
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2
Muzyka
2014
Wolny strzelec
Muzyka
2014
The American Can
Muzyka
2013
Parkland
Muzyka
2013
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
Muzyka
2012
Igrzyska śmierci
Muzyka
2012
Królewna Śnieżka i łowca
Muzyka
2012
Dziedzictwo Bourne'a
Muzyka
2011
Larry Crowne - uśmiech losu
Muzyka
2011
Gnomeo i Julia
Muzyka
2011
Green Hornet 3D
Muzyka
2011
Green Lantern
Muzyka
2011
Woda dla słoni
Muzyka
2010
Turysta
Muzyka
2010
Miłość i inne używki
Kompozytor
2010
Salt
Kompozytor
2010
Niania i wielkie bum
Kompozytor
2009
Gra dla dwojga
Kompozytor
2009
Wyznania zakupoholiczki
Kompozytor
2008
Opór
Muzyka
2008
Youssou N’Dour: Daję to, co kocham
Muzyka
2008
Mroczny Rycerz
Muzyka
2008
Zdarzenie
Kompozytor
2007
Michael Clayton
Muzyka
2006
Krwawy diament
Muzyka
2006
Kobieta w błękitnej wodzie
Muzyka
2005
King Kong
Muzyka
2005
Batman - Początek
Muzyka
2005
Tłumaczka
Muzyka
2004
Hidalgo - Ocean ognia
Muzyka
2004
Osada
Muzyka
2004
Zakładnik
Muzyka
2003
Łowca snów
Muzyka
2003
Piotruś Pan
Muzyka
2002
Planeta skarbów
Muzyka
2002
Znaki
Muzyka
2001
Ulubieńcy Ameryki
Muzyka
2001
Atlantyda: Zaginiony ląd
Muzyka
2000
Dinozaur
Muzyka
2000
Granice wytrzymałości
Kompozytor
2000
Niezniszczalny
Kompozytor
1999
Szósty zmysł
Muzyka
1999
Cedry pod śniegiem
Muzyka
1999
Opętanie
Kompozytor
1997
Wysłannik przyszłości
Muzyka
1997
Adwokat diabła
Kompozytor
1996
Kosmiczny mecz
Muzyka
1996
Lęk pierwotny
Kompozytor
1995
Wodny świat
Muzyka
1995
Czas przemian
Kompozytor
1994
Na rozstaju
Muzyka
1994
Wyatt Earp
Muzyka
1993
Dave
Muzyka
1993
Ścigany
Kompozytor
1993
Alive - Dramat w Andach
Kompozytor
1992
Glengarry Glen Ross
Kompozytor
1991
Wielki Kanion
Muzyka
1991
Książę przypływów
Muzyka
1991
Czarna lista Hollywood
Muzyka
1991
Moja dziewczyna
Kompozytor
1990
Pretty Woman
Muzyka
1986
8 milionów sposobów, aby umrzeć
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll