PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Jarecki

Andrzej Jarecki
URODZONY: 03 maj 1933, Warszawa
ZMARŁ: 07 maj 1993 w wieku 60 lat, USA (Polska)
Filmografia
 SCENARIUSZ (3)
1975
Dulscy
Na podstawie
1971
Diament radży
Scenariusz
1966
Marysia i Napoleon
Scenariusz
 AKTOR (2)
1984
O-bi, O-ba. Koniec cywilizacji
1961
Jutro premiera
Znajomy Wiewiórskiego w kawiarni "Klubu Literatów"
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll