PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jarosław Jakubiec
URODZONY: 29 lipiec 1923, Bratysława
ZMARŁ: 17 październik 1997 w wieku 74 lat, Otwock
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ANIMACJA (8)
1985
Zwykła podróż
Animacja
1979
Tajemnica szyfru Marabuta
Animacja
1978
Proszę słonia
Animacja
1978
Wodne dzieci
Animacja
1975
Rudy kotek
Animacja
1970
Duszek Georgie I wersja
Animacja
1967
Tak hartowała się stal
Animacja
1966
Kamienne klatki
Animacja
 PION REŻYSERSKI (5)
1982
Koleś jedzie pociągiem
Reżyser
1979
Śmiech to zdrowie
Współpraca
1979
Dawid i Goliat
Współpraca
1979
Strzał
Współpraca
1972
Odkurzacz
Reżyser
 SCENOGRAFIA (1)
1982
Koleś jedzie pociągiem
Scenografia
 PRODUKCJA (1)
2006
Itaka
Kierownik produkcji
 AKTOR (1)
1977
Deja vu czyli skąd my to znamy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll