PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Halina Kramarz
Filmografia
 PRODUKCJA (45)
2007
Wszystko płynie
Kierownik produkcji
2007
Sekwens
Kierownik produkcji
2007
Refreny
Kierownik produkcji
2006
Zastygłe
Kierownik produkcji
1998
Królestwo Zielonej Polany. Powrót
Kierownik produkcji
1998
Stąd do ratuszowej wieży
Kierownik produkcji
1997
Między śniegiem a siódmym niebem
Kierownik produkcji
1997
Człowiek i chleb
Kierownik produkcji
1996
Miki Mol i Straszne Płaszczydło
Kierownik produkcji
1996
Kukuryków
Kierownik produkcji
1996
Wielkanocna weranda Pana Myszki
Kierownik produkcji
1993
Wawel Zygmunta Starego
Kierownik produkcji
1991
Lisiczka
Kierownik produkcji
1989
Mój portret
Kierownik produkcji
1989
Norma
Kierownik produkcji
1989
Grunt to zdrowie
Kierownik produkcji
1988
Porządek musi być
Kierownik produkcji
1988
Piętra
Kierownik produkcji
1988
Kule i koła
Kierownik produkcji
1988
Supernova
Kierownik produkcji
1988
Podwodny skarb
Kierownik produkcji
1987
Amfilada
Kierownik produkcji
1987
Otwarcie sezonu
Kierownik produkcji
1987
Metamorfozy
Kierownik produkcji
1987
Cała naprzód
Kierownik produkcji
1987
I love feratunos czyli smak krwi
Kierownik produkcji
1987
Dziwne zdarzenie na przystanku autobusowym o piątej rano w miejscowości X
Kierownik produkcji
1986
Przeprowadzka
Kierownik produkcji
1986
Reforma
Kierownik produkcji
1986
Żółw i ślimak
Kierownik produkcji
1986
Automobil
Kierownik produkcji
1985
Ad Acta
Kierownik produkcji
1985
Kruk i orzeł
Kierownik produkcji
1984
Poznać świat
Kierownik produkcji
1984
Dawidowa proca
Kierownik produkcji
1984
Ani be!...Ani me...! Z udziałem Audrey Hepburn
Kierownik produkcji
1983
Oficyna
Producent
1983
Wilhelm Tell
Kierownik produkcji
1983
Vice versa
Kierownik produkcji
1982
Polska Kronika Non-Camerowa Nr - 4. 1982 Wydanie B
Kierownik produkcji
1982
Uwaga! Idzie nowe
Kierownik produkcji
1982
Don Kichot
Kierownik produkcji
1981
Ślady na śniegu
Kierownik produkcji
1981
Polska Kronika Non-Camerowa Nr 2
Kierownik produkcji
1978
Krąg
Kierownik produkcji
 PION REŻYSERSKI (6)
1992
Przez pole
Współpraca
1988
Sekunda
Współpraca
1988
Dla Noemi
Współpraca
1988
Pilch music
Współpraca
1988
End of the world
Współpraca
1987
Dziedzictwo
Współpraca
 MUZYKA (1)
1984
Niespodziewane odwiedziny, czyli...droga do sąsiada
Muzyka
 DŹWIĘK (1)
1983
NGC
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll