PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tadeusz Wosiński

Tadeusz Wosiński
Filmografia
 DŹWIĘK (11)
2012
Znaki szczególne
Dźwięk
2007
Kolumbowie. Rocznik 30
Dźwięk
2005
Jakby to było wczoraj
Dźwięk
2005
Der Grenzer und das Madchen
Mikrofoniarz
2004
Władysław Szpilman 1911 - 2000. Własnymi słowami
Dźwięk
2004
Jan Nowak Jeziorański. Kurier z Warszawy. 60 lat później 1944-2004
Dźwięk
2002
Kto, co i jest w jakim związku?
Dźwięk
1999
1989-1999. W dziesiątkę
Dźwięk
1998
Marcowa praca. Łódź 68
Dźwięk
1998
Marcowa prasa. Łódź 68
Dźwięk
1975
Inwentarz
Dźwięk
 PION REŻYSERSKI (2)
1976
Umarła klasa. Seans T. Kantora
Współpraca
1975
Ogłoszenia drobne
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll