PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marianna Zając

Marianna Zając
Filmografia
 MUZYKA (5)
2011
Jan według Himilsbacha
Muzyka
2004
Jan Paweł Woronicz. Człowiek trudnych czasów
Muzyka
2001
Z dziejów twierdzy Jasna Góra
Muzyka
1995
Lata więzienne Prymasa Wyszyńskiego (1953-1956)
Oprawa muzyczna
1988
Przestrzenie
Oprawa muzyczna
 DŹWIĘK (1)
1993
Order Orła Białego
Montażysta dźwięku
 PION REŻYSERSKI (1)
2000
3 Maja
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll