PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ryszard Patkowski

Ryszard Patkowski
ZMARŁ: 29 listopad 2009 w wieku 2010 lat, Wrocław
Filmografia
 DŹWIĘK (36)
1996
Niemcy
Dźwięk
1991
Rozmowy kontrolowane
Dźwięk
1990
Ballada o człowieku spokojnym
Dźwięk
1989
Konsul
Dźwięk
1988
Serenite (TV)
Dźwięk
1986
Mewy
Dźwięk
1986
Tango z kaszlem
Dźwięk
1986
Na całość
Dźwięk
1985
Problemat profesora Czelawy (TV)
Dźwięk
1985
Potrzask
Dźwięk
1985
Dom Sary (TV)
Dźwięk
1985
Daleki dystans
Dźwięk
1984
Powinowactwo
Dźwięk
1984
Trzy stopy nad ziemią
Dźwięk
1983
Dolina szczęścia
Dźwięk
1982
Wielki Szu
Dźwięk
1981
On, Ona, Oni
Dźwięk
1980
Bo oszalałem dla niej
Dźwięk
1979
Elegia
Dźwięk
1979
Noc poślubna w biały dzień
Dźwięk
1977
Kochaj albo rzuć
Dźwięk
1976
Za rok, za dzień, za chwilę
Dźwięk
1976
Przepraszam, czy tu biją?
Dźwięk
1975
Grzech Antoniego Grudy
Dźwięk
1974
To ja zabiłem
Dźwięk
1974
Nie ma mocnych
Dźwięk
1972
Z tamtej strony tęczy
Dźwięk
1972
Jezioro osobliwości
Dźwięk
1972
Motyle
Dźwięk
1971
Uciec jak najbliżej
Dźwięk
1971
Diament radży
Dźwięk
1971
Szerokiej drogi, kochanie
Dźwięk
1970
Abel, twój brat
Dźwięk
1970
Legenda
Dźwięk
1969
Sąsiedzi
Dźwięk
1964
Agnieszka 46
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll