PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Barbara Wachowicz

Barbara Wachowicz
URODZONA: 18 maj 1937, Warszawa
Filmografia
 SCENARIUSZ (15)
1996
Rudy, Alek, Zośka
Scenariusz
1990
Dlaczego
Scenariusz
1989
"Nim słońce wejdzie..."
Scenariusz
1978
Kossakowskie lata
Scenariusz
1978
Wiatr przedwiośnia
Scenariusz
1975
Szlakiem bezdomnych
Scenariusz
1971
Jeden dzień króla Stasia
Scenariusz
1969
Portret Henryka Sienkiewicza
Scenariusz
1967
Białe Góry
Scenariusz
1967
Plakaty
Scenariusz
1967
Tam, gdzie pisał Reymont
Scenariusz
1966
Wojciech Żukrowski
Scenariusz
1965
Harenda
Scenariusz
1965
Igor Newerly
Scenariusz
1963
Wieczorne spotkania
Scenariusz
 INNE (4)
1967
Tam, gdzie pisał Reymont
Komentarz
1964
Kórnik
Komentarz
1963
Ceramika
Komentarz
1963
Pałac Łazienkowski
Komentarz
 AKTORKA (2)
1976
Kicz
1969
Struktura kryształu
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll