PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Kelly MacDonald

Kelly MacDonald
URODZONA: 23 luty 1976, Glasgow, Szkocja
Filmografia
 AKTORKA (20)
2018
Ralph Demolka w Internecie
Merida (głos)
2017
T2: Trainspotting
Diane
2012
Merida waleczna
Księżniczka Merida (głos)
2012
Anna Karenina
Dolly
2011
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
Helena Ravenclaw
2010
Zakazane imperium
Margaret Schroeder
2009
Pościg we mgle
Kelly Drummond
2008
Udław się
Paige Marshall
2007
To nie jest kraj dla starych ludzi
Carla Jean Moss
2005
Wszystkie niewidzialne dzieci
Żona Jonathana
2005
Autostopem przez galaktykę
Reporterka
2005
Niania
Evangeline
2004
Marzyciel
"Piotruś Pan"
2003
Intermission
Deirdre
2001
Gosford park
Mary Maceachran
2000
Pierwsze oczarowanie
Elspeth Pettigrew
1999
Opowieści z metra
Emma
1999
Splendor
Mike
1998
Elizabeth
Isabel Knollys
1996
Trainspotting
Diane
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll