PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Paweł Sobczyk
URODZONY: 07 marzec 1973, Warszawa
Filmografia
 ZDJĘCIA (13)
2013
Tajemnica tajemnic
Zdjęcia
2011
Trzeba uderzać we właściwe klawisze
Zdjęcia
2010
Los nr 129912
Zdjęcia
2009
Czekając na deszcz
Zdjęcia
2007
Rezerwat
Zdjęcia
2007
Tak trzeba żyć
Zdjęcia
2007
Nigdy nie poznam ich imienia
Zdjęcia
2007
Dom dzieci
Zdjęcia
2001
Kiedyś
Zdjęcia
1999
Widmo
Zdjęcia
1997
Tam gdzie wypala się węgiel
Zdjęcia
1997
Oko cyklonu
Zdjęcia
1997
Śmierć w labiryncie
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
2007
Tak trzeba żyć
Reżyser
 SCENARIUSZ (1)
2007
Tak trzeba żyć
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll