PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Joanna Koroniewska

Joanna Koroniewska
URODZONA: 27 maj 1978, Toruń
Filmografia
 AKTORKA (4)
2006
Cold Kenya
Magda
2005
Garbi: Superbryka
Maggie Peyton (polska wersja językowa) (głos)
2003
Zwierzę powierzchni
Magda
2001
Trzy związki
 PRODUKCJA (2)
2003
Zwierzę powierzchni
Kierownik produkcji
2001
Trzy związki
Kierownik produkcji
Opis
Aktorka. Ukończyła Wydział Aktorski PWSFTViT w Łodzi w 2001 roku. Dyplom uzyskała w 2009 roku. Znana głównie z występowania w serialu „M jak miłość”.
SJ
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll