PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Katarzyna Chmara

Katarzyna Chmara
URODZONA: 06 maj 1976, Bydgoszcz
Filmografia
 AKTORKA (8)
2005
A song for Rebecca
Anna
2004
Dalej
2003
Siedem dni
Karina
2001
Przez chmury
2001
Męska sprawa
Katechetka
2000
Byłem małym chłopcem
Pani
2000
Zapach deszczu
2000
Spotkanie
 PION REŻYSERSKI (2)
2004
Roomservice
Współpraca
2003
...The water hight
Asystent reżysera
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll