PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Anna Adamowicz

Anna Adamowicz
Filmografia
 MONTAŻ (33)
2017
Wycinka
Montaż
2014
Śmiech w ciemności
Montaż
2012
Horoskopy miłości
Montaż
2010
Niewola egipska
Montaż
2009
Granica wytrzymałości
Montaż
2008
Celebration
Montaż
2008
Bardzo duży
Montaż
2008
Być kochaną
Montaż
2008
Zapach kawy
Montaż
2007
Daleko
Montaż
2007
Koniec lata
Montaż
2006
Bór
Montaż
2006
Mistrz Świata
Montaż
2006
Niebo nad Mazurami
Montaż
2006
Arkadia
Montaż
2005
Przeminęło lato
Montaż
2005
Bracia
Montaż
2004
Rota
Montaż
2004
Korytarz
Montaż
2004
Dalej
Montaż
2003
Bar na Victorii
Montaż
2003
Siedem dni
Montaż
2002
Syrena
Montaż
2002
Cień teściowej
Montaż
2002
Post scriptum
Montaż
2001
Kraina Alicji
Montaż
2001
Sacrum
Montaż
2001
Błogo i duszno
Montaż
2001
Przez chmury
Montaż
2000
Zapach deszczu
Montaż
2000
Piąta pora roku
Montaż
1999
Znaczki
Montaż
1999
Pod wodą
Montaż
 SCENARIUSZ (1)
2006
Bór
Opieka pedagogiczna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll