PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Zbrowski

Zbigniew Zbrowski
Filmografia
 MUZYKA (46)
2011
Wymyk
Konsultant muzyczny
2009
Roznosiciele radości
Muzyka
2008
Marta Wiecka. Wybij Szyba
Oprawa muzyczna
2007
Szymon z Lipnicy
Oprawa muzyczna
2007
Hania
Konsultant muzyczny
2006
Arcybiskup Józef Bilczewski
Oprawa muzyczna
2006
Tęcza. Bendedykt XVI w Polsce
Oprawa muzyczna
2005
Mały brat. Charles de Foucauld
Oprawa muzyczna
2004
Królowa chmur
Muzyka
2004
Wesele
Konsultant muzyczny
2004
Pisklak
Konsultant muzyczny
2004
Cudownie ocalony
Konsultant muzyczny
2004
W. jak Witold Pyrkosz
Konsultant muzyczny
2003
Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem
Konsultant muzyczny
2002
Uzdrowiciele
Oprawa muzyczna
2002
O czym marzą tygrysy
Oprawa muzyczna
2002
Kiniarz
Solista
2001
Zakochana dziewczyna
Oprawa muzyczna
2001
Alicja
Oprawa muzyczna
2000
Kronika przerwanego kongresu
Oprawa muzyczna
2000
Opętanie
Oprawa muzyczna
2000
Wszystko co wartościowe
Oprawa muzyczna
2000
Żółty szalik
Oprawa muzyczna
1999
Wybrańcy Bogów umierają młodo
Muzyka
1999
Wielka ucieczka cenzora
Oprawa muzyczna
1999
Dotknij mnie
Oprawa muzyczna
1999
Krugerandy
Konsultant muzyczny
1998
Saragossa
Oprawa muzyczna
1998
Wina Ikara. Inteligencja polska w Warszawie 1939-44
Oprawa muzyczna
1998
Pociąg do Wiednia
Oprawa muzyczna
1998
Amok
Konsultant muzyczny
1998
Spona
Konsultant muzyczny
1997
Dla kogo Wisła płynie?
Oprawa muzyczna
1995
"Alarm". Antoni Słonimski 1895-1976
Oprawa muzyczna
1995
Szaleńcy, wzrośniem kiedyś kłosami wolności". Jan Lechoń 1899-1956
Oprawa muzyczna
1995
"Chmury nad nami rozpal w łunę". Julian Tuwim 1894-1953
Oprawa muzyczna
1995
"Chodźmy kraść na górach ogień. Mniej nie warto" Kaziemierz Wierzyński 1894-1969
Oprawa muzyczna
1995
Dom ukrainny
Oprawa muzyczna
1995
Szkoła dla orłów
Oprawa muzyczna
1995
"Mapa pogody". Jarosław Iwaszkiewicz 1894-1980
Oprawa muzyczna
1995
"Mapa pogody". Jarosław Iwaszkiewicz 1894-1980
Oprawa muzyczna
1994
555
Oprawa muzyczna
1994
To jest moje niebo
Oprawa muzyczna
1994
Oczy niebieskie
Konsultant muzyczny
1992
Sprawa kobiet
Konsultant muzyczny
Zwłoki nieznane
Oprawa muzyczna
 DŹWIĘK (7)
2001
Sąsiedzi
Inżynier zgrania dźwięku
1999
Niebo
Dźwięk
1999
Portret męski we wnętrzu
Dźwięk
1996
Ostatni partyzant Rzeczypospolitej
Dźwięk
1996
Krajobraz przed ciszą
Dźwięk
1980
Czekanie
Dźwięk
1979
Gospodarstwo
Asystent operatora dźwięku
 PION REŻYSERSKI (1)
1993
Pędzel i batuta
Współpraca
 SCENARIUSZ (1)
2002
48 godzin z życia kobiety
Konsultant
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll