PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bartosz Pietras

Bartosz Pietras
Filmografia
 MONTAŻ (21)
2020
Proste rzeczy
Montaż
2019
Żelazny most
Montaż
2019
Eastern
Montaż
2015
Agfa 1939. Podróż w czasie wojny.
Montaż
2015
Fale
Montaż
2015
K2 Dotknąć nieba
Montaż
2014
Badjao. Duchy z morza
Montaż
2014
Był bunt
Montaż
2013
The Big Leap
Montaż
2012
Bejbi Blues
Montaż
2011
Sala samobójców
Montaż
2010
Przyrzeczona
Montaż
2009
Kongres niedokończony
Montaż
2008
Gry wojenne
Montaż
2008
Na kredyt
Montaż
2007
Spływ
Montaż
2005
Obcy
Montaż
2005
Oda do radości
Montaż
2004
Fajnie, że jesteś
Montaż
2003
Poza zasięgiem
Montaż
2002
Czarnobiały
Montaż
 PRODUKCJA (1)
2011
Tato poszedł na ryby
Koproducent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll