PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jan Mikołaj Mironowicz

Jan Mikołaj Mironowicz
Filmografia
 MONTAŻ (33)
2015
Czas niedokończony. Wiersze księdza Jana Twardowskiego
Montaż
2014
Jaster. Tajemnica Hela
Montaż
2012
Miłość bez ustawki
Montaż
2012
Uwolnić motyla
Montaż
2012
Kocham cię jak Irlandię
Montaż
2008
Stracony czas
Montaż
2006
Pocztówka z nieba
Montaż
2003
Perkusista
Montaż
2003
Jesteśmy z zamku
Montaż
2002
Polskie państwo podziemne 1939 - 1945
Montaż
2001
Ostatni agent "Muszkieterów"
Montaż
2001
Dwie takie same
Montaż
2000
Ostatni powrót Stanisława Mikołajczyka
Montaż
1999
Wychodzili nocami...
Montaż
1999
Szklane góry
Montaż
1999
Wyborcza
Montaż
1999
Wychodzili nocami
Montaż
1998
Człowiek dwóch kontynentów
Montaż
1998
Emisariusz
Montaż
1997
"Nurt tej samej rzeki"
Montaż
1997
Nurt tej samej rzeki
Montaż
1997
Paradoks o konduktorze
Montaż
1997
" Nurt tej samej rzeki"
Montaż
1996
W poszukiwaniu białego anioła
Montaż
1995
Szaleńcy, wzrośniem kiedyś kłosami wolności". Jan Lechoń 1899-1956
Montaż
1995
"Alarm". Antoni Słonimski 1895-1976
Montaż
1995
"Alarm". Antoni Słonimski 1895-1976
Montaż
1995
Nie odchodź... 12 wspomnień o Kalinie Jędrusik
Montaż
1995
"Chodźmy kraść na górach ogień. Mniej nie warto" Kazimierz Wierzyński 1894-1969
Montaż
1995
"Chodźmy kraść na górach ogień. Mniej nie warto" Kaziemierz Wierzyński 1894-1969
Montaż
1995
Szaleńcy, wzrośniem kiedyś kłosami mądrości. Jan Lechoń 1899-1956
Montaż
1993
Śliczna dziewczyna
Montaż
1993
Droga
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll