PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

John Davis

John Davis
URODZONY: 20 lipiec 1954
Filmografia
 PRODUKCJA (33)
2015
Victor Frankenstein
Producent
2015
Kryptonim U.N.C.L.E.
Producent
2015
Joy
Producent
2014
Diabelskie nasienie
Producent
2012
The Man From U.N.C.L.E
Producent
2012
Kronika
Producent
2011
Pan Popper i jego pingwiny
Producent
2011
Odrobina nieba
Producent
2010
Predators
Producent
2010
Marmaduke - pies na fali
Producent
2010
Podróże Guliwera 3D
Producent
2009
Garfield: Koty górą
Producent
2008
Garfield: Festyn humoru
Producent
2007
Norbit
Producent
2007
Obcy kontra Predator 2
Producent
2006
Eragon
Producent
2006
Garfield 2
Producent
2006
Kiedy dzwoni nieznajomy
Producent
2004
Ja, robot
Producent
2004
Lot Feniksa
Producent
2004
Garfield
Producent
2003
Zapłata
Producent
2003
Małolaty u Taty
Producent
2002
Co za życie
Producent
2001
Wielki podryw
Producent
2001
Dr Dolittle 2
Producent
2001
Za linią wroga
Producent
1996
Szalona odwaga
Producent
1995
Wodny świat
Producent
1993
Firma
Producent
1990
Predator 2
Producent
1987
Predator
Producent
1984
1984
Producent towarzyszący
 MUZYKA (1)
1995
Dzieciaki
Muzyka
 AKTOR (1)
1953
Stąd do wieczności
Żołnierz (nie występuje w napisach)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll