PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wojciech Mrówczyński

Wojciech Mrówczyński
URODZONY: 21 maj 1976
Filmografia
 MONTAŻ (37)
2016
Konwój
Montaż
2014
Zbliżenia
Montaż
2014
Pani z przedszkola
Montaż
2013
44
Montaż
2012
Obława
Montaż
2011
Kamyczkowi Rycerze
Montaż
2010
Ciacho
Montaż
2009
Galerianki
Montaż
2009
U Pana Boga za miedzą
Montaż
2008
Senność
Montaż
2007
U Pana Boga w ogródku
Montaż
2006
Kto nigdy nie żył...
Montaż
2005
Kochankowie roku tygrysa
Montaż
2004
Pręgi
Montaż
2003
Polisz Kicz Projekt
Montaż
2001
Gulczas, a jak myślisz?
Montaż
1999
Reportaż
Montaż
1998
Nowofilm
Montaż
1997
Awaria
Montaż
1997
Izabella
Montaż
1997
Via dom
Montaż
1996
Miraż
Montaż
1995
Złamana strzała
Montaż
1995
Złamana strzała
Montaż
1995
Klinika lalek
Montaż
1995
I kwiatki też
Montaż
1994
Pokój Anny
Montaż
1994
In vivo
Montaż
1994
Białe kruki
Montaż
1993
Pierwszy krok w chmurach
Montaż
1991
Dotyk
Montaż
1989
Ostatnie śniadanie
Montaż
1988
Droga do wspólnoty
Montaż
1988
Alternatywa
Montaż
1988
Anioł
Montaż
1987
Wiatrak
Montaż
1986
Włosy. Post Scriptum do "Infantki"
Montaż
 DŹWIĘK (19)
2013
Pong
Dźwięk
2013
Aj Waj
Opracowanie dźwięku
2013
Intruzi
Dźwięk
2012
Ślady
Dźwiękowiec (na planie)
2012
Punkt wyjścia
Dźwięk
2012
Kolorowe dni
Dźwięk
2011
Gdzie jesteś
Dźwięk
2007
Tylko nie mama
Dźwięk
2006
Autonaprawa
Dźwięk
2005
Portret Śledzia
Dźwięk
2005
Małe mądrości
Dźwięk
2004
Hej Szpaku
Dźwięk
2004
Egzamin
Dźwięk
2004
Koniec bajki
Dźwięk
2003
Ocalony
Dźwięk
2002
Maja
Dźwięk
2002
Siena
Dźwięk
2002
Oswojenie
Dźwięk
2001
Znajomi z widzenia
Dźwięk
 SCENARIUSZ (2)
1998
Klatka
Konsultant
1991
Dotyk
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (2)
1986
Mur
Współpraca
1985
Humaniora
Współpraca
Opis
Montażysta. Absolwent Wyższego Studium Montażu przy PWSFTviT w Łodzi z 2003 roku. Jest autorem montażu do tak znanych filmów, jak m.in. "U Pana Boga w ogródku", "Ciacho", "Galerianki", "Senność". Za montaż filmu "Obława" otrzymał w 2012 roku nagrodę na 37. Gdynia Film Festival. Wielokrotnie montował także polskie seriale, m.in. "Prawo Agaty", "Ratownicy", "Brzydula".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll