PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krystyna Tkacz

Krystyna Tkacz
URODZONA: 19 marzec 1947, Wrocław
Filmografia
 AKTORKA (35)
2018
Pech to nie grzech
2014
Sąsiady
Żona sąsiada
2014
Trashhh!
teściowa
2013
Jak głęboki jest ocean?
sługa "Króla Oceanu"
2010
Jeż Jerzy
Mama Stefana (głos)
2009
Koralina i tajemnicze drzwi
Panna Forcible, polski dubbing (głos)
2009
Randka w ciemno
Żona Cezarego
2009
Whisky z mlekiem
2008
Polska nowela filmowa
Wanda
2006
Szatan z siódmej klasy
Antoniowa, gosposia w domu Cisowskich
2006
Pewnego razu...
Barbara
2006
Franklin i skarb jeziora
Wróżka (głos)
2005
Parę osób, mały czas
Zosia
2004
Ruchomy zamek Hauru
Wiedźma z Pustkowia (głos)
2002
Moje Miasto
sąsiadka Halina Kurkowa
2002
Dzień świra
Kobieta kupująca majtki w kiosku
1998
Złoto dezerterów
Róża Haberowa
1996
Odwiedź mnie we śnie
barmanka
1995
Nic śmiesznego
Ela
1993
Kolejność uczuć
suflerka
1993
Goodbye Rockefeller
dyrektorka liceum
1992
Smacznego, telewizorku
Topolsky
1992
Cynga
oficer śledczy
1991
Tak, tak
redaktorka TV
1990
Ucieczka z kina "Wolność"
pielęgniarka w filmie "Jutrzenka"
1990
Mów mi Rockefeller
dyrektorka
1988
Obywatel Piszczyk
Liliana
1987
Wyrównanie rachunku
Emma
1987
W klatce
gospodyni
1986
Pokój dziecinny
pielęgniarka
1986
Pierścień i Róża
królowa
1984
Królowa Śniegu
Babcia
1984
Zabawa w chowanego
Sabina Malesa
1977
Ciuciubabka
kochanka Piotra
1975
Strach
piosenkarka w lokalu
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll