PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wojciech Emm

Wojciech Emm
Filmografia
 DŹWIĘK (31)
2013
Nigdy więcej
Dźwięk
2013
Uchylenie
Dźwięk
2013
Wstyd
Dźwięk
2012
Bal
Dźwięk
2011
Recycling
Dźwięk
2011
Capri
Dźwięk
2010
Domino
Dźwięk
2010
Niewola egipska
Operator dźwięku
2009
Granica wytrzymałości
Dźwięk
2008
Wycinanka
Dźwięk
2007
Koniec lata
Dźwięk
2007
Żeby nie było niczego
Dźwięk
2007
Biblioteka
Dźwięk
2007
Daleko
Dźwięk
2007
Tego dnia
Dźwięk
2007
Garsoniera
Opracowanie dźwięku
2006
Ostatni dzień
Dźwięk
2006
Przebudzenie
Dźwięk
2006
Bór
Dźwięk
2006
Wszystko jest
Dźwięk
2006
Za krótki
Dźwięk
2006
Pustka
Dźwięk
2006
52 procent
Opracowanie dźwięku
2005
Ulica rozmów
Dźwięk
2004
Świata pochylenie
Dźwięk
2003
Fabre femina
Dźwięk
2003
Co by tu jeszcze...
Dźwięk
2003
Sieć
Dźwięk
2002
Gerszom
Dźwięk
2002
Cień teściowej
Dźwięk
2001
Przez chmury
Dźwięk
 MONTAŻ (8)
2011
Freuden - Abteilung
Montaż
2009
Aria dla szatniarza
Montaż
2006
Porno
Montaż
2004
Dalej
Montaż
2003
Anioł
Montaż
2000
Słońce za drzwiami
Montaż
1998
Pożegnanie
Montaż
1997
Badhead
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll