PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Kazimierz Ostrowicz

Kazimierz Ostrowicz
URODZONY: 22 wrzesień 1921, Gliniany
ZMARŁ: 28 lipiec 2002 w wieku 80 lat, Wrocław
Filmografia
 AKTOR (17)
1991
Śmierć dziecioroba
konduktor (nie występuje w napisach)
1989
Powroty
1987
Pusta klatka
pan Józek, pracownik ZOO
1986
Kino objazdowe
stróż "Wibracyjny"
1985
Daleki dystans
starczy pan w autobusie
1984
Jak się pozbyć czarnego kota
leśniczy
1983
Na krawędzi nocy (TV)
chłop
1982
Wyjście awaryjne
petent w urzędzie gminy
1977
Zdjęcia próbne
Ojciec Anki
1977
Indeks. Życie i twórczość Józefa M.
majster
1974
Złoto
tłumacz
1974
Karuzela
majster w hucie (nie występuje w napisach)
1972
Z tamtej strony tęczy
mężczyzna na sali sądowej
1971
Meta
kolejarz grający w karty
1971
Piżama
ojciec Jadwigi
1970
Kto wierzy w bociany?
majster w odlewni dzwonów
1968
Lalka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll