PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mirosława Dubrawska

Mirosława Dubrawska
URODZONA: 28 kwiecień 1928, Warszawa
ZMARŁA: 12 październik 2010 w wieku 82 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTORKA (9)
1994
Faustyna
Matka Generalna
1988
"Ja, który mam podwójne życie..." czyli dylemat Josepha Conrada
1987
Jedenaste przykazanie
pani Rokefeler
1985
Powrót po śmierć
Retmanowa, gospodyni Rumienia
1980
W biały dzień
matka "Białego"
1980
Laureat (TV)
Borusiewiczowa
1976
Długa noc poślubna (TV)
matka Adama
1971
Seksolatki
ciocia Zosia
1953
Autobus odjeżdża 6:20
Zocha
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll