PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Cecylia Pacura

Cecylia Pacura
Filmografia
 MONTAŻ (49)
2018
Saszka
Montaż
2015
Taka nasza gra
Montaż
2015
Autobus
Montaż
2015
Mów do mnie
Montaż
2014
Drugie życie
Montaż
2014
Życie mojego brata
Montaż
2013
Przejście
Montaż
2013
Aj Waj
Montaż
2013
Fighting
Montaż
2013
Jaskółka
Montaż
2013
Skanonizacja
Montaż
2013
Fight for
Montaż
2013
Mali bojownicy
Montaż
2012
Ogień
Montaż
2012
Osiemnastka
Montaż
2012
Walka
Montaż
2012
Bal
Montaż
2012
I nic dookoła
Montaż
2011
Summertime
Montaż
2011
Okop
Montaż
2011
Notoryczni debiutanci
Montaż
2010
Vakha i Magomed
Montaż
2010
MC. Człowiek z winylu
Montaż
2009
Chodź do nieba serc
Montaż
2008
Łódź od świtu do nocy
Montaż
2008
Syjamoza
Montaż
2008
Pocałuj mnie w usta
Montaż
2007
Mleko
Montaż
2007
Ważki
Montaż
2007
Ulotne
Montaż
2007
Na końcu ulicy
Montaż
2007
Żeby nie było niczego
Montaż
2007
Ene, due
Montaż
2007
Moje piekło
Montaż
2007
Pan Much
Montaż
2007
Trudny czas
Montaż
2006
52 procent
Montaż
2004
Świata pochylenie
Montaż
2003
Zwierzę powierzchni
Montaż
2001
Trzy związki
Montaż
2001
Chłód
Montaż
2001
Martuś
Montaż
2000
Nieśmiertelna miłość
Montaż
1999
Napisane na ciele
Montaż
1999
Murzynek Bambo
Montaż
1999
Świat kobiety
Montaż
1999
Wszystko co o tobie wiem
Montaż
1991
Powrót
Montaż
1991
Krąg kontaktu
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll